Velkommen til Nyborg GIF Håndbolds administrationssystem.

Medlemskab af Nyborg GIF Håndbold
Hvis du skal være medlem af Nyborg GIF Håndbold, skal du som det første oprette din "profil" ved at klikke på "opret profil" øverst til højre på siden. Der opdaterer du dit navn, fødselsdag mv.
Når det er gjort går du videre til "Holdtilmelding" ovenfor. Der finder du først den afdeling dit hold tilhører og klikker på afdelingen. Herefter finder du det rigtige hold og klikker så på prisen på holdet.
Kontingent betales via betalingskort og når du har givet kortoplysninger til systemet er du medlem og tilmeldt det rigtige hold

Har man inden for de seneste par år været medlem af klubben og stadig har sin profil liggende i Klubmodul, skal man ikke oprette sin profil på ny, men logge på Klubmodul med sin gamle profil og tilmelde sig sit hold. 
Man skal ikke selv sørge for sit spillercertifikat, det klares elektronisk klubberne imellem. 
 
Udmeldelse sker ved at logge på ens profil og under tilmeldinger selv foretage udmeldelsen. Alternativt kan man sende en mail til kasserer Mia Skov Jensen på mailadressen miaskovjensen@nyborg-gif.dk  
Tilmelding til stævne
Hvis du som medlem skal tilmelde dig et stævne, f.eks. Tivoli Cup Friheden, skal du klikke på "Event" ovenfor. Der finder du det hold du tilhører og tilmelder dig derefter stævnet på det rigtige hold.
Link til vores hjemmeside: http://www.nyborg-gif.dk/